Σεμινάρια

Σεμινάρια και όχι μόνο : Εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις, η πρακτική εργασία είναι ένα σημαντικό στοιχείο για ασφαλή χειρισμό των υλικών Dermal Fillers & Botox.
Γι 'αυτό προσφέρουμε πρακτικά εργαστήρια σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι έμπειροι ομιλητές εξηγούν και επιδεικνύουν τις τελευταίες μεθόδους εφαρμογής, τομείς, τεχνολογίες ή και νέα προϊόντα σε μικρές ομάδες με μέγιστο αριθμό 15 συμμετεχόντων.
Συζητείται η αποσαφήνιση ενδείξεων και αντενδείξεων, συνδυασμοί διαφορετικών ιατρικών-αισθητικών εφαρμογών σε μία θεραπεία και πρακτικών και απαγορεύσεων.
Είτε είστε νεοεισερχόμενος είτε έμπειρος , θα βρείτε μαθήματα για αρχάριους και για προχωρημένους. 

Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, κάθε συμμετέχων λαμβάνει πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις ώρες και το κόστος συμμετοχής, επιλέξτε το σχετικό εργαστήριο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε συμβουλές σε σχέση με την προμήθεια και τις ιδιότητες των προϊόντων υαλουρονικού οξέως, στείλτε μας μήνυμα. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Success/Error Message

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

Εφόσον είστε επαγγελματίας του χώρου και ενδιαφέρεστε για την προμήθεια των προϊόντων μας σε επίπεδο B2B, συμπληρώστε την ειδική φόρμα αίτησης συνεργασίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αίτηση Συνεργασίας
TOP