Αγορές & Επιστροφές

Αγορά προϊόντων

Η διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς είναι αυτοματοποιημένη και μπορείτε να την ολοκληρώσετε εξολοκλήρου διαδικτυακά χωρίς τη δική μας μεσολάβηση.

Σε περίπτωση που καταβληθεί από τον πελάτη ποσό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από την πλευρά του, αλλά η εταιρεία αδυνατεί να προχωρήσει στην πώληση λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας στο επιλεγμένο είδος, τότε η εταιρεία υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη και να επιστρέψει το καταβληθέν ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει αυτός, σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα εντός Ελλάδος που είναι δικαιούχος ο καταθέτης.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για τη λήψη της παραγγελίας στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε πάλι με e-mail για την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια παραγγελία σε περίπτωση κατάργησης κάποιων προϊόντων η μη διαθεσιμότητας.

Οι τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% Σε περιπτώσεις που κατά την παραγγελία τροποποιηθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά των υπό έκθεση προϊόντων υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί η τιμή του ίδιου προϊόντος κατόπιν συνεννοήσεως.

Δικαίωμα υπαναχώρησης (επιστροφής)

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε  εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασμένο. Η δυνατότητα προσφέρεται εφόσον το προϊόν είναι άθικτο σε σφραγισμένη συσκευασία. Η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία πρίν την αποστολή.

Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Συναλλαγές / Απόρρητο

Κάθε συναλλαγή μεταξύ της xcelens.gr και οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου παραμένει απόρρητη και δεν δημοσιοποιείται, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που ο νόμος ορίζει, κατόπιν έκδοσης σχετικής απόφασης από τις αρμόδιες αρχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε συμβουλές σε σχέση με την προμήθεια και τις ιδιότητες των προϊόντων υαλουρονικού οξέως, στείλτε μας μήνυμα. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Success/Error Message

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

Εφόσον είστε επαγγελματίας του χώρου και ενδιαφέρεστε για την προμήθεια των προϊόντων μας σε επίπεδο B2B, συμπληρώστε την ειδική φόρμα αίτησης συνεργασίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αίτηση Συνεργασίας
TOP