Η Εταιρεία

Το Xcelens.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας HELLENIC DENTAL STORE A.E 

Το Xcelens.gr  διαθέτει προϊόντα των Εταιρειών Xcelens International και INFINI PREMIUM FILLER καιι είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια καινοτόμο γκάμα μοναδικών προϊόντων Υαλουρονικού οξέως  που έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν στους ασθενείς την απόλυτη άνεση και αξιοπιστία κατά την εμφύτευση και τις θεραπείες Βιο-διέγερσης.

Το διαδικτυακό μας κατάστημα παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς σε νοσοκομεία, φαρμακεία, ιατρικές κλινικές, άλλα αδειοδοτημένα ιατρικά ινστιτούτα και πολλούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα διαθέσιμα προϊόντα είναι ασφαλή, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε πρωτότυπα αισθητικά προϊόντα από τις πιο δημοφιλείς μάρκες,  στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Το όραμά μας είναι να είμαστε το προτιμώμενο ηλεκτρονικό κατάστημα αισθητικών προϊόντων, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα εξέχον επίπεδο υπηρεσιών.
Οι  αξίες μας είναι η ειλικρίνεια, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αξιοπιστία, η πίστη, η γρήγορη παράδοση και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση.

Το Xcelens.gr συνεχίζει να αυξάνεται και να εκτιμά κάθε πελάτη που συνεργάζεται μαζί μας. Προσπαθούμε να κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό  τη διαδικασία αγοράς υλικών και δερματικών πληρωτικών όσο πιο εύκολη μπορεί. 


Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο διαδίκτυο, μέσω τηλεφώνου ή email. 


Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, θα χαρούμε πάντα να σας παρέχουμε την υποστήριξή μας. 
Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ανά πάσα στιγμή.

Στο μαγευτικό ταξίδι της αναζωογόνησης της ομορφιάς και της ευεξίας είμαστε μαζί σας. 

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε συμβουλές σε σχέση με την προμήθεια και τις ιδιότητες των προϊόντων υαλουρονικού οξέως, στείλτε μας μήνυμα. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Success/Error Message

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

Εφόσον είστε επαγγελματίας του χώρου και ενδιαφέρεστε για την προμήθεια των προϊόντων μας σε επίπεδο B2B, συμπληρώστε την ειδική φόρμα αίτησης συνεργασίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αίτηση Συνεργασίας
TOP